skip to Main Content

Interieurarchitect & Styling

In samenwerking met interieurarchitect Bert van der Grit van studio van der Grift, ontwerpen wij nieuwe werk- en woonomgevingen door heel Nederland en Ibiza. In 3D komen we graag uw nieuwe omgeving presenteren waaraan ook een offerte aan gekoppeld kan worden. http://www.bertvandergrift.nl

Als een project is afgerond en iedereen zit op zijn of haar plek, is het mooi dat de laatste puntjes op de i worden gezet door een gespecialiseerde Styliste. Wij doen dat in nauwe samenwerking met Paula Huizenga van ByPaula.

Kleuradvies

De juiste kleur op de juiste plek is enorm belangrijk voor de juiste beleving en sfeer in je werkomgeving. Wij zorgen met dezelfde specialisten voor een op maat gemaakt kleuradvies en brengen dat inzichtelijk d.m.v. moodboards en digitale presentaties.

Aannemerswerk

Soms is alleen het leveren van meubilair voldoende, maar vaak moeten er eerst bouwkundige zaken geregeld worden, voor je in je nieuwe werkomgeving kan gaan werken. Met verschillende aannemers zorgen wij voor de bouwkundige aanpassingen en verbeteringen.

Schilderwerk

Onze gecertificeerde schilders maken het plaatje af.

Installatiewerk

Met gecertificeerde installateurs voor E&W, passen wij iedere werkruimte aan. Of het nu gaat om het aanleggen van ICT aansluitingen of het aanbrengen of aanpassen van airco unit’s. Ons team van installateurs helpt u er bij.

Lichtplannen

Goede verlichting is belangrijk om bij te werken. Met onze licht specialisten maken wij op maat lichtplannen voor het aanbrengen en toepassen van LED en object verlichting. Vraag naar de mogelijkheden.

Verhuizen

ProBir in samenwerking met Top Movers hebben veel ervaring met zakelijke verhuizingen en wij zorgen ervoor dat deze perfect verloopt. U en uw werknemers worden zo min mogelijk van het werk gehouden, zodat u zich vooral kan bezighouden met waar u goed in bent. Dan doen wij waar goed in zijn; verhuizen. Wij werken met efficiënte oplossingen die geld en tijd besparen, zoals handige trapliften en natuurlijk ervaren personeel, dat de kneepjes van het vak goed kent. En zoals wel vaker geldt; een goede voorbereiding is het halve werk.

Projectmanagement

Onze projectmanager is beheerder van uw project. Het is de manier waarop wij onze projecten organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden.

Back To Top