skip to Main Content

Fries Sociaal Planbureau

Verhuizing en inrichting nieuw kantoor FSP
Verhuizing En Inrichting Fries Sociaal Planbureau _
Jaar: 2019
Plaats: Leeuwarden
Opdrachtgever: Fries Sociaal Planbureau
Partners: ByPaula, Lippe Project, Koopmans Schilderwerken, Haan Reclamewerk, Bandsma en Bultje Verhuizingen, NPO
Werkzaamheden: Kantoor
WelcomeBienvenidoWelkomBienvenue

Fries Sociaal Planbureau_

Het FSP is op 1 januari 2015 opgericht als onafhankelijk onderzoeksinstituut voor de provincie Fryslân. Het FSP ontvangt een subsidie van de Provincie Fryslân. In 2017 is de subsidie voor vier jaar toegekend. Het FSP is een stichting met een directeur/bestuurder en een Raad van Toezicht. Daarnaast is er een Adviesraad gevormd van betrokkenen uit de brede Friese maatschappelijke omgeving die het FSP adviseert over de keuzen in de onderzoeksagenda. De agenda wordt waar mogelijk afgestemd met de andere planbureaus, landelijk en in het noorden.

Verhuizen met circulaire gedachten_

Het Fries Sociaal Planbureau wilde gebruik maken van onze expertise bij het ontwerpen van de inrichting van hun nieuwe kantooromgeving, het organiseren van de verhuizing en de realisatie van het gehele project, waarbij het her-gebruik van de bestaande materialen gecombineerd gingen worden met nieuw aan te schaffen meubilair. 

Visuals op de muren_

Enkele wanden kregen mooie aansprekende op maat gemaakte airtex visuals uit één stuk op de muren. Foto’s van eigen fotograaf.

Tapijttegels tbv akoestiek met tacktiles bevestigd op marmerenvloer_

Om het grote “plein” ook te kunnen gebruiken als werkplek, hebben we losse tapijttegels gelegd op bestaande marmeren vloer, waarbij we de tegels met tacktiles geplakt hebben, zodat de ondervloer onbeschadigd en onbewerkt blijft. Duurzaam leggen met circulaire tapijttegels.

Verhuizen op maat_

Soms is het verhuizen van A naar B niet altijd even gemakkelijk en vanzelfsprekend en vergt het precisie werk van onze mensen.

Prachtig eindresultaat_

Het eindresultaat mag er zijn. Een fantastische mix tussen nieuw gebruikt en nieuw meubilair en materialen in een monumentale omgeving. 

Back To Top