skip to Main Content

Suplacon Plaatbewerking

Ontwerp en inrichting nieuwbouw kantoor Emmeloord
Ontwerp En Realisatie Kantoorinrichting Nieuwbouw
Jaar: 2017
Plaats: Emmeloord
Opdrachtgever: Suplacon Plaatbewerking
Partners: ByPaula, Lippe Project, Koopmans Schilderwerken, Visser Interieurbouw, Markant Kantoormeubelen, Interstuhl, Arper,
Werkzaamheden: Kantoor

Innovatief Industrieel ontwerp _

We kregen de opdracht van Suplacon om het nieuw te ontwikkelen kantoor voor hen te ontwerpen. In nauwe samenwerking zijn we tot het uiteindelijke resultaat gekomen. Compleet innovatief en industrieel ontwerp, dat uitstekend past bij het werk wat Suplacon doet. Het kantoor loopt naadloos over in de productieruimte,  met veel open ruimte voor alle medewerkers.

complete nieuwbouw begeleiding _

Elke week levert Suplacon meer dan 800 verschillende maatwerkproducten aan ruim 250 industriële relaties in Nederland. De nieuwe ruimtes mogen gerust revolutionair genoemd worden. Ze voldoen ruimschoots aan de eisen van deze en de toekomstige tijd. De werktuigbouwkundige installaties voor o.a. verwarmen, koelen, water- en sanitaire voorzieningen maken op duurzame wijze gebruik van warmtepompen met gesloten bodemwisselaars. Dit futuristische bedrijf koos ons als ‘maatwerkpartners’ voor het ontwerp en realisatie van de inrichting van het geheel.

Maatwerk, vloertoepassingen, schilderwerk _

De strak gevlinderde vloeren ‘schreeuwden’ letterlijk om contrast. Door met een serie uniek bedrukte tapijten te werken kon nagenoeg iedere ruimte een eigen speelse identiteit krijgen. ByPaula tekende persoonlijk voor de diverse ontwerpen.

realisatie inrichting _

Suplacon wint Top onderneming Flevoland 2020

Tijdens het Flevopenningen Gala 2020 in de terminal van Lelystad Airport heeft Suplacon uit handen van gedeputeerde Jan Nico Appelman en MKB voorzitter Jacco Vonhof de prijs voor Top onderneming Flevoland 2020 ontvangen. Volgens de jury klopten alle criteria: inclusief werknemers beleid, een actuele digitale agenda en een goede product propositie. En bovenal met een hands on jong team. Wij als ProBir en ByPaula zijn trots dat we voor dit mooie bedrijf een mooie werkomgeving hebben mogen ontwerpen en realiseren.

Trap naar boven _

Centraal onderdeel van het ontwerp, de trap naar boven….

Back To Top