skip to Main Content

Alfa Accountants en Adviseurs

Kantoorinrichting nieuw kantoorpand
Jaar: 2019
Plaats: Leeuwarden
Opdrachtgever: Alfa Accountants en Adviseurs
Partners: ByPaula, Lippe Project, Bandsma en Bultje Verhuizingen, Voortman, Ambius, Vepa
Werkzaamheden: Kantoor

Duurzaamheid
voorop_

Het nieuwe kantoor van Alfa Accountants is het meest duurzame en energiezuinige kantoorpand van Friesland gebouwd in 2019. Open ruimtes, afgewisseld met concentratieplekken en lichte kleuren, helemaal passend bij de wensen van de opdrachtgever.

gevuld met veel
groen_

Dat is goed voor de akoestiek, en heerlijk voor het welbevinden in het pand. Het zuivert de lucht en het groen geeft een mooie look and feel aan het geheel, dus aan alle kanten een positief effect

Van ontwerp tot en met realisatie_

In nauwe samenwerking met Paula Huizenga van ByPaula, die als interieurontwerper/stylist werd ingeschakeld, is een interieurplan gemaakt. We hebben in ons ontwerp in samenspraak met de klant, gekozen voor open ruimtes, afgewisseld met concentratieplekken en lichte kleuren. Ook hebben we gezorgd voor een goede klimaatbeheersing. De kleurstellingen zijn doorgetrokken van buiten naar binnen, waardoor je een zeer natuurlijke uitstraling krijgt en je je snel thuis voelt. Overal in het gebouw heb je vanachter je bureau dan ook nog eens een prachtig uitzicht over de omgeving.

Back To Top